В Закарпатському Апеляційному суді тренувались нацгвардійці та працівники поліції

У приміщенні Закарпатського апеляційного суду гвардійці 3 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України та працівники патрульної поліції провели спільні тактико-спеціальні заняття. Правоохоронці спільно тренувались аби якісно виконувати покладені на них завдання.

 

Зокрема були розглянуті питання порядку організації дій в судовій установі варти, військового  наряду з охорони судових установ, групи посилення і чергового підрозділу військової частини.

 

Гвардійці розглядали варіанти нападу на судову установу, яку охороняють військовослужбовці Нацгвардії, нападу на особовий склад варти, який здійснює охорону підсудних та засуджених, а також втечу підсудного. В усіх випадках були задіяні і працівники поліції,  група швидкого реагування батальйону та група посилення.

 

Зазначимо, що подібні заняття для ужгородських гвардійців є регулярними, часто задіються і  працівники поліції.

 

– Основною метою проведення цих занять є навчити особовий склад вмілим та впевненими діям при виконанні завдань судового конвоювання,- говорить перший заступник командира 3 батальйону – начальник штабу майор Андрій Галецький. – Так як досить часто нам доводиться працювати і з працівниками поліції – тренуємось і з ними. Представники двох правоохоронних відомств мають працювати за одним алгоритмом, та в одній команді.

 

 

clipnews