На Закарпатті для прикордонників виступали зірки української естради

У рамках всеукраїнського туру «Зірки – охоронцям кордону», до прикордонників Чопського загону завітали відомі українські артисти – співаки Злата Огнєвіч, Олександр Лозовський, лідер гурту «Скай» Олег Собчук та команда «Кременчуг» «Ліги сміху».

Протягом двох днів зірки української естради встигли об’їздити практично усю ділянку Чопського загону, починаючи від віддаленої «Стужиця» відділу прикордонної служби «Великий Березний» і до безпосередньо управління загону. На Березнянщині, в Ужгороді та у Чопі вони виконували популярні пісні, розважали військовослужбовців та працівників загону гумористичними номерами.

Керівник туру Юрій Тира зазначив: «Я об’їздив 99 країн світу. Щоразу, коли виїжджав або в’їжджав, бачив першими вас – прикордонників. Ви наше обличчя, наша гордість! Ми щиро вдячні вам за службу. Сьогодні ми приїхали до вас, аби додати трохи радості та веселощів у ваші нелегкі будні».

Для виконавців організували зустрічі та екскурсії цікавими містинами Закарпаття, а на завершення подарували прикордонні сувеніри.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

clipnews