На Закарпатті відновлюють внутрішнє авіасполучення

Завдяки ініціативі команди команди «Слуги Народу» на Закарпатті вже з 1 червня запрацюють регулярні рейси Київ-Ужгород-Київ. Про це повідомив народний депутат від «Слуги Народу», голова Закарпатської обласної організації партії Микола Тищенко на брифінгу в парламенті.
«Ми нарешті домовилися з компанією Windrose і відновлюємо внутрішні пасажирські авіаперевезення на Закарпатті. Завдяки зусиллям голови транспортного комітету, членів комітету, міністра інфраструктури, представників місцевої влади і команди «Слуги Народу» в Закарпатті ми зробили важливу роботу, яку анонсував Володимир Зеленський. Ми робили все, аби Ужгородський аеропорт міг прийняти перших пасажирів. Це реальний крок, який ми здійснили разом за проєктом «Мандруй Україною», – зауважив Микола Тищенко.
Регулярні рейси Київ-Ужгород-Київ здійснюватимуться тричі на тиждень.
Як зауважив Микола Тищенко, це сприятиме туристичному та економічному розвитку регіону.
Окрім того, планується запустити спеціальну програму з підготовки молодих фахівців, які у подальшому зможуть працювати над проєктом забудови нового аеропорту в Ужгороді. Його буде побудовано під патронатом Президента України. Там зможуть працювати місцеві жителі.
«Влада робить все, щоб з’явилися робочі місця, щоб податки сплачувались в державний бюджет, щоб прибутки залишались в державі», – додав він.

 

clipnews