До Перечина за сиром: мрія закарпатського сировара Олексія Сінєльнікова

Сировар Олексій Сінєльніков, хоче зробити так, щоб у Перичин приїжджали з різних міст спеціально за сиром.
То ж ви, плануючи свій візит в Перечин, варто відвідати та купити натуральний сир, що виготовляється з коров’ячого молока на території сироварні “Перечинська мануфактура”.
Сироварня “Перечинська мануфактура” розпочала свою діяльність з ідеї – робити якісний натуральний сир.
Колишній правоохоронець Алексей Синельников вирішив розпочати власну справу, що покликана започаткувати повний цикл виробництва натурального сиру.
Сьогодні на сироварні Перечинська мануфактура виготовляють тверді та напівтверді сири, рікоту. Проводяться дегустації та екскурсії для відвідувачів. Були на сироварні в Перечині?
Інтернет сторінка сироварні
clipnews

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *